یدک چین

بیسو T3

ناکامی سیف خودرو در همکاری با سوباروی ژاپن، سرانجام آن‌ها را به سمت چینی‌ها سوق داد. بیسو برند نوظهوری است که حالا نخستین شریک چینی سیف خودرو لقب گرفته و با شعار عجیب «شاسی‌بلندِ لوکسِ اقتصادی» در کشورمان معرفی شده است. T3 اولین، ارزان‌ترین و کوچک‌ترین عضو خانواده بیسو است و از سال 2016 و به عنوان مدل 2017 راهی بازار چین شده. بیسو T3 با پلتفرم Huansu S2 ساخته شده و حتی همان تعلیق S2 را دارد؛ یعنی مک‌فرسون در جلو و مولتی‌پلکس در عقب. حال که صحبت از برند «هوانسو» شد باید بدانید که بیسو به همراه هوانسو، هردو از زیرمجموعه‌های جوینت ونچری به نام Beiqi-Yinxiang هستند که با سرمایه‌گذاری مشترک BAIC و شرکت موتورسیکلت‌سازی Yinxiang تاسیس شده. T3 یکی از منطقی‌ترین طراحی‌ها را در بین رقبای همکلاسش دارد؛ چیزی که این روزها سخت می‌توان آن را در دنیای کراس‌ اورهای کامپکت پیدا کرد و شاید از نظر ماهیت، خودرو واقعا لوکسی نباشد ولی حداقل در چهره‌اش تلاش کرده تا شیک باشد. T3 در ابتدا با تیپ «اکسلنت یا EX» در کشورمان فروخته میشد اما اندکی بعد، پای تیپ لاکچری یا LU» نیز به بازار ایران باز شد. در تیپ لاکچری، تقریبا همه آپشن‌های با ارزش T3 حذف شده‌اند. در تیپ لاکچری، رادارهای نقطه کور و تغییرلاین وجود نداشته، سنسور جلو و دوربین جلو حذف شده، آینه عقب از نوع معمولی است، صندلی‌ها دارای تنظیم دستی هستند، دریچه تهویه عقب برداشته شده و فقط درهای جلو بلندگو دارند.

نمای جانبی بیسو T3

طراحی نمای جلو

در نمای روبه‌رو، چراغ‌های بزرگ با لامپ‌ هالوژن‌های دوگانه جلب‌توجه می‌کنند. سبک طراحی بال پرنده، به‌خوبی در روشنایی اصلی رعایت شده و گوشه‌های انتهایی به بالا میل دارند. نوار LED روشنایی روز هماهنگی جذابی با حالت کاسه‌چراغ دارد و مشابه ابرو در بالا دیده می‌شود. نزدیک جلوپنجره هم، کاسه‌چراغ باریک‌تر شده است تا ضمن سازگاری با دیگر بخش‌های بدنه در نمای روبه‌رو، فضایی برای فلاشر راهنما فراهم کند. حجم‌دهی بسیار خوبی در سپر و کاپوت جلو دیده می‌شود. این شرایط حالت اسپرت و جوان‌پسند بیسو T3 را تقویت می‌کند. خطوط روی سپر جایگاه مناسبی برای مه‌شکن‌ها و هواکش زیر موتور و مجموعه‌ی چراغ‌ها با جلوپنجره ایجاد کرده است؛ درحالی‌که حجم‌دهی روی کاپوت هم متناسب با دیگر اجزا به‌نظر می‌رسد. این خودرو از مه‌شکن‌های مدرن و چهارگوش در جایگاه ویژه‌ی داخل بدنه استفاده می‌کند. علاوه‌براین، حفره‌هایی نیز در نزدیکی شیشه‌ی جلو دیده می‌شوند که همراه قاب فلزی جالب هستنند.

نمای جلو بیسو T3

طراحی نمای عقب

از نمای پشت، سبک طراحی مدرن با تأکید بر حجم‌دهی بدنه و حالت اسپرت دیده می‌شود. از این زاویه‌ی دید، به‌سادگی نمی‌توان از ظاهر بیسو T3 ‌ایراد گرفت؛ اما استفاده از نام شرکت سازنده (BISU AUTO) با نوشتار درشت و حجم نسبتا زیاد پلاستیک در سپر عقب به زیبایی خودرو لطمه می‌زنند. حضور چند LED با حالت چهارگوش در کاسه‌چراغ، حس خودرویی مدرن را برای بیسو T3 تداعی می‌کند. این خودرو از چراغ ترمزهای قرمزرنگ دایره‌ای روی سپر عقب استفاده می‌کند که حالتی قدیمی و ناخوشایند دارند. علاوه‌براین، قطعه‌ای نقره‌ای‌رنگ روی پایین‌ترین قسمت سپر دیده می‌شود که بی‌استفاده است و حفره‌ی چهارگوش طرفین آن ارتباطی با خروجی‌ اگزوز ندارد.

نمای عقب بیسو T3

طراحی داخل کابین

فضای داخلی بیسو T3 در نگاه اول جذابیت زیادی در کلاس کراس‌اورهای کامپکت چینی دارد. هرچند چیدمان ادوات مختلف تا حدودی شلوغ و گیج‌کننده به‌نظر می‌رسند، استفاده از پوشش نرم صندلی‌ها در فضای میانی داشبورد و قطعات نقره‌ای‌رنگ در قسمت‌های مختلف فرمان و کنسول میانی حس خوشایندی به سرنشینان می‌دهد. مواد به‌کاررفته در بخش بالایی داشبورد، پلاستیک سخت و البته ارزان‌قیمت است که جذابیت چندانی ندارد؛ اما برای خریدار محصول چینی آزاردهنده نخواهد بود. این مواد در تودری‌ها و زیر صندلی‌ها نیز به‌وفور استفاده شده‌اند؛ اما به‌لطف ترکیب با پوشش نرم صندلی و زهوارهای نقره‌ای تحمل‌کردنی هستند. تقریبا تمامی نسخه‌های بیسو T3 با صندلی‌های چرم مصنوعی ارائه می‌شوند که همراه‌با نمای اسپرت و رنگ قهوه‌ای و خطوط دوخت سفید، نکات مثبت فضای داخلی محسوب می‌شوند. بیسو T3 از نمایشگر لمسی نُه‌اینچی در تیپ وارداتی استفاده می‌کند که برای محصولی در این کلاس بدنه، فراتر از انتظار به‌نظر می‌رسد. جای‌گذاری نمایشگر هم الهام‌گرفته از خودروهای مدرن و در بالاترین قسمت داشبورد است. کمی پایین‌تر، خروجی‌های تهویه‌ی مطبوع و دکمه‌های سیستم سرگرمی‌ ‌دیده می‌شوند. برای کنترل تهویه‌ی مطبوع، از کلیدهای گردان با قاب فلزی و نمایشگری نسبتا بزرگ استفاده شده که به‌راحتی قابل‌استفاده هستند. نمای دسته‌دنده نیز ترکیب پلاستیک پیانویی با چرم مصنوعی سیاه و ادوات نقره‌ای‌رنگ است که ظاهر خوبی فراهم می‌کند. این قسمت با زمینه‌ای طرح‌چوب ارائه می‌شود که البته از مواد طبیعی نیست؛ اما بسیار لوکس و چشم‌نواز به‌نظر می‌رسد.

نمای کابین بیسو T3

مشخصات فنی

بیسو T3 صرفا با یک پیشرانه‌ و به‌صورت تک‌دیفرانسیل با انتقال قدرت به چرخ‌های جلوعرضه می‌شود و نسخه‌های مختلف آن ازنظر فنی، تفاوت خاصی با یکدیگر ندارند. این خودرو به موتور ۱.۳لیتری توربوشارژ مجهز است که قدرت ۱۳۳ اسب‌بخار در ۵۵۰۰ دور بر دقیقه و نهایت گشتاور ۱۸۵ نیوتن‌متر از ۱۵۰۰ تا ۴۵۰۰ دور بر دقیقه تولید می‌کند. نسخه‌ی پایه از کراس‌اور کامپکت بیسو در چین، با گیربکس پنج‌سرعته‌ی دستی عرضه می‌شود؛ اما در ایران مجهز به جعبه‌دنده‌ی خودکار CVT خواهد بود.

بیسو T3 یک کراس اور پرآپشن

امکانات رفاهی

در نمای بیرونی بیسو T3، رینگ‌های اسپرت ۱۶ اینچ با لاستیک ۲۰۵ میلی‌متر، برف‌پاک‌کن و گرم‌کن شیشه‌ی عقب، آینه‌های جانبی مجهز به جمع‌کننده‌ی برقی و فلاشر LED، لامپ هالوژن برای روشنایی اصلی با قابلیت تنظیم شدت روشنایی، مه‌شکن جلو و عقب، نوار LED روشنایی روز و ریل باربند دیده می‌شوند. این خودرو از ترمزهای دیسکی خنک‌شونده در جلو و دیسکی ساده در عقب استفاده می‌کند. رنگ‌های متالیک قابل‌سفارش برای بدنه‌ی بیسو T3، سفید، قرمز، قهوه‌ای، نارنجی و آبی متالیک هستند. در نمای داخلی نسخه‌ی وارداتی، پوشش چرم مصنوعی قهوه‌ای‌رنگ روی صندلی‌ها و بخش میانی داشبورد دیده می‌شود. نمایشگر لمسی نُه‌اینچی، دوربین پارک، ناوبری ماهواره‌ای، امکان ارتباط بلوتوث با گوشی همراه، سیستم صوتی شش بلندگو، کروزکنترل، تهویه‌ی مطبوع غیراتوماتیک با خروجی مستقل برای صندلی‌های عقب، سانروف پانورامیک، نشان‌دهنده و هشداردهنده‌ی باد لاستیک، کروز کنترل، فرمان برقی با قابلیت تنظیم ارتفاع و کنترل سیستم سرگرمی، ترمز پارک دکمه‌ای (برقی)، تنظیم الکتریکی صندلی‌ راننده در شش جهت و دوربین جلو برای ثبت تصاویر حین رانندگی با قابلیت بازبینی ازطریق نمایشگر اصلی، مهم‌ترین امکانات بیسو T3 در فضای کابین هستند.

بیسو T3 یک کراس اور کوچک جذاب

شما می توانید لوازم یدکی خودرو بیسو T3 را از فروشگاه یدک چین تهیه کنید. این فروشگاه تنها عرضه کننده لوازم یدکی اصلی خودرو بیسو T3 در ایران می باشد.

خروج از نسخه موبایل